Harta turistică a României

Harta turistică a României cu cele mai frumoase locuri de vizitat.

Harta turistică a României

 Pentru a vizualiza mai bine harta vă recomand să deschideți harta marită cu ajutorul pătratului din dreapta sus a hărții sau dați clic aici.

Înainte de toate, atunci când ești determinat să faci o acțiune, cel mai mult te motivează un vizual. O fotografie, o hartă, un desen sau orice reprezentare grafică. Este și normal, pentru că este cel mai ușor mod de transmis informația.

Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Cam așa stă treaba și cu harta noastră. Când zici „Vreau să merg la Festival” și te uiți către Cluj, afli și de Salină și de Bonțida și unde se mănâncă cele mai încântătoare clătite din județ și care este locul perfect pentru cazare. Pentru fiecare găsești un articol complet.

Este pentru atunci când vrei să pleci în vacanță și vrei să îți estimezi cât timp ți-ar lua să ajungi, să vizitezi și să te alimentezi într-un anume loc.

Este răspunsul la ce să vizitezi în zona ta, cel mai aproape. Sau te pasionează castelele și vrei să știi câte sunt în jurul tău, pe o rază de 20 de kilometri.

Sau poate că vrei să alegi o vacanță urbană și te întrebi care ar fi cel mai interesant loc de văzut și ti-e teamă că te vei plictisi într-un singur loc.

Practic, harta noastră îți indică atât orașele prin care noi am umblat deja, conacele pe care ți le recomandam să le vizitezi, locurile în care merită să te cazezi pentru o experiență inedită și activitățile care se fac și ne plac.

Sau poate vă plac vouă și nu știți unde să le găsiți? Avem răspunsurile dintr-o privire.

Astăzi, sunt peste 60 de locuri pe care le-am văzut, experimentat și povestit vouă, la noi pe blog. Mâine vor fi mai multe. Și tot așa, adăugam câte un pin pe hartă până când acoperim toata țara.

Și între timp, vă invităm să ne povestiți experiențele voastre în comentarii. Întrebați-ne de trasee, de peșteri, de plaje ascunse, de Ochiul Beiului, de rezervări și rezervații, de câte în lună și în stele.

De cele mai multe ori, veți afla răspunsurile înscrise pe hartă dar, avem și mai multe informații din locuri în care am fost și încă nu am apucat să le povestim cu voi.

Așadar, unde vreți să mergeți?

Încorporați această hartă

Pentru a încorpora această hartă în site-ul dvs., copiați următorul cod HTML și inserați-l în codul sursă al paginii dvs.:

 

 

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-ne un SHARE de ajutor pe oricare dintre canalele noastre de mai jos: Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, WhatsApp sau chiar LinkedIn.