Harta locurilor de camping

Harta locurilor de camping din Romania alege un loc unde sa pui cortul sau rulota.

Harta locurilor de camping

Toți căutam cele mai bune locuri de campare unde să așezăm cortul sau autorulota, cu acest gând in minte m-am hotarât sa fac o harta cu toate locurile de campare din România (sau aproape toate), dacă știtți și voi capinguri sau locuri de camping care nu sunt marcate pe această hartă vă rog sa lasati un coment cu locul care credeți că ar merita sa fie trecut pe această hartă a campingurilor din România. Pentru a vizualiza mai bine harta vă recomand să deschideți harta marită cu ajutorul pătraului din dreapta sus a hărții sau dați clic aici.

Nu uita să iei cu tine într-o vacanță cu rulota sau cu cortul și un spray împotriva țânțarilor, dar și spray cu factor de protecție solară. Respecta natura, lasă curățenie în urma ta și nu lăsa niciodată focul nesupravegheat, acolo unde ai permisiunea de a-l aprinde. Mai multe detalii puteti gasi și pe grupurile de Facebook care promovaza excursiile în camping sau off camping, vă las cateva linkuri mai jos cu cele mai relevante grupuri:

https://www.facebook.com/groups/633277966809315      Camping in Romania peste 15k utilizatori

https://www.facebook.com/groups/locatiidecampare       Locatii de Campare cu Rulota peste 14k utilizatori

Dacă ți-a plăcut harta noastra, dă-ne un SHARE de ajutor pe oricare dintre canalele noastre de mai jos: Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, WhatsApp sau chiar LinkedIn.